Bereikbaarheid van uw zaak

Als knooppunt van diverse grote wegen is Zelzate zeer goed bereikbaar vanuit alle richtingen. Wanneer u van buiten Zelzate komt en u moet het kanaal Gent-Terneuzen oversteken, vermijdt dan de brug en neem de tunnel.

Ook via het openbaar vervoer is Zelzate goed bereikbaar. Er zijn goede busverbindingen met Gent, Lokeren, Oostakker, Eeklo en Terneuzen.

Parkeren

Parkeermogelijkheden zijn er voldoende en parkeren is overal gratis in onze gemeente.

In de omgeving van Zelzate-Centrum bevelen wij volgende ruime parkings aan:

– parking tussen Oost- en Westkade (omgeving busstation)
– parking Vredekaai (omgeving visvijver)
– parking tussen Suikerkaai en Oude Westtragel
– parking op de Grote Markt

In Zelzate-West is er een ruime parking op het Groenplein.

Leveringen op de Grote Markt

Het laden en lossen voor de handelszaken op de Grote Markt is voorzien tussen 00u00 en 10u00. Daartoe zijn laad- en loszones voorzien langs de zijde van de handelszaken. Buiten die uren is stilstaan en parkeren op die stroken niet toegelaten.

Bereikbaarheid Grote Markt

Op maandagvoormiddag is de Grote Markt niet toegankelijk omwille van de wekelijkse marktdag.

Tijdens de Paasfoor, de Augustusfoor en bij een aantal grotere evenementen is de Grote Markt niet of slechts beperkt toegankelijk. Informeer u vooraf over de juiste data.

Bewegwijzering naar uw horecazaak

Wenst u wegwijzers te plaatsen op de openbare weg? In sommige gevallen kan dat. U dient hiervoor toelating te vragen bij de dienst vergunningen op het gemeentehuis.

Wegenwerken

Zelfs al zijn er momenteel geen wegenwerken in de onmiddellijke omgeving van uw zaak, dan doet u er toch goed aan om regelmatig de planning van de werken in de omgeving van Zelzate te bekijken. Zo kan u tijdig uw personeel, klanten en leveranciers inlichten over eventuele wegenwerken en omleidingen.

Klik hier voor een overzicht van de geplande wegenwerken in de omgeving van Zelzate.